Tarieven

Voor individuele lessen heb ik een vast tarief. Hebt u interesse in andere diensten, neem dan contact met me op.

Onderstaande prijzen zijn voor het geven van bijlessen aan huis

Intake van een half uur: €15 De eerste keer kom ik een half uur bij u thuis. Tijdens dit half uur maak ik kennis met uw kind. Samen met het kind bespreken we waarom ik langs kom. Ook bespreken we waar we naar toe gaan werken. In dit gesprek maken we ook afspraken over de lestijden.
Losse bijlessen: €25
Het is belangrijk om eerst te bekijken of het klikt tussen uw kind en mij. Ook wilt u zelf het gevoel krijgen dat mijn lessen bij uw verwachtingen aan gaan sluiten. Vandaar dat u kunt kiezen voor een losse les. Soms is er maar een enkele les nodig om het doel te bereiken. Ook dan kunt u kiezen voor een losse les.
Pakket 1
10 bijlessen: €240
U betaalt vooraf voor 10 lessen. Daarom krijgt u €10,- korting. De voorwaarde hiervoor is dat u de lessen binnen 3 maanden afneemt (Schoolvakanties worden in deze berekening niet meegenomen.)
Pakket 2
20 bijlessen: €475
U betaalt vooraf voor 20 lessen. Daarom krijgt u €25,- korting. De voorwaarde is dat u de lessen binnen een half jaar afneemt. (Schoolvakanties worden in deze berekening niet meegenomen.)
Pakket 3
40 bijlessen: €950
U betaalt vooraf voor 40 lessen. Daarom krijgt u €50,- korting. De voorwaarde is dat u de lessen binnen een jaar afneemt. (De schoolvakanties worden in deze berekening niet meegenomen.)